Over CodeBlock

Met passie voor programmeren!

Hoi 👋

Mijn naam is Roy en ik ben een gedreven app-ontwikkelaar gevestigd in Nederland. Als oprichter van CodeBlock ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige maat werk apps voor mijn klanten. Met een achtergrond in softwareontwikkeling, streef ik ernaar om apps te creëren die niet alleen voldoen aan de behoeften van mijn klanten, maar ook de verwachtingen overtreffen.

Portret van Roy Groot Hulze, developer
  • 21 jaar
  • HBO ICT
  • Mac

CodeBlock verzorgt sinds 2021 maat werk apps voor onze klanten. Daarnaast ontwikkelen we al ruim 10 jaar software voor verschillende platformen. Hierdoor is er een ruime kennis over het bieden van softwareoplossingen.

Ontstaan van CodeBlock

In 2021 heb ik CodeBlock opgericht om klanten webapplicaties te bieden. Na het ontwikkelen van diverse web systemen en mijn eigen mobiele apps, ben ik in augustus 2023 gestart met een overgangsfase waarin mijn focus verschuift naar mobiele app-ontwikkeling in plaats van webapplicaties. In september 2023 zijn we met CodeBlock de Minor-fase ingegaan, met als doel de herpositionering van ons bedrijf. Tegen 2025 streven we ernaar deze overgangsfase af te ronden en ons volledig te richten op de ontwikkeling van mobiele applicaties.

Mijn visie

Mijn reis in de wereld van app-ontwikkeling begon met een visie: het creëren van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare apps die een blijvende indruk achterlaten. Met CodeBlock heb ik die visie omgezet in realiteit. Mijn bedrijf is gericht op het bieden van op maat gemaakte oplossingen die de unieke doelen en vereisten van projecten weerspiegelen.

Ervaring met maat werk apps

Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik ook zelf apps op de App Store heb gepubliceerd. Deze ervaring heeft me in staat gesteld om de ins en outs van de app-distributie en het succesvol beheren van apps in de digitale markt te begrijpen. Dit stelt me in staat om mijn klanten nog beter te adviseren over hoe ze hun eigen apps kunnen lanceren en beheren.

Professionaliteit en groei

In mijn streven naar professionaliteit werk ik voortdurend aan het verbeteren van mijn vaardigheden en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen in de app-ontwikkelingswereld. Mijn doel is om CodeBlock te laten groeien tot een toonaangevend bedrijf in de branche, waar klanten op kunnen vertrouwen voor uitmuntende apps en eersteklas service.

Samenwerking

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met bedrijven en individuen die op zoek zijn naar oplossingen die de kracht van technologie benutten om hun doelen te bereiken. Samen kunnen we de digitale wereld verkennen en de mogelijkheden ontdekken die apps te bieden hebben.

Ben je enthousiast geworden en opzoek naar een app of website?

Vul ons contact formulier in of bel naar 0648413044‬