App development

Dutna Personeelsplanner

Ober achter de bar
 • 2024

 • Development

 • Universal

Uitdaging

Bij CodeBlock zijn we de uitdaging aangegaan om de al succesvolle personeelsplanner van Dutna naar een nog hoger niveau te tillen. Wat begon als een geweldige ervaring op de computer, hebben we nu vertaald naar een naadloze app-ervaring voor zowel Android als iOS.

Onze aanpak

Vanaf het allereerste gesprek hebben we bij CodeBlock ons volledig ingezet om de website stap voor stap te transformeren tot een innovatieve app. In dit proces hebben we nauw samengewerkt met Jeroen van Dutna, waarbij regelmatige tests ervoor zorgden dat we snel konden schakelen en de app perfectioneren. Mede door deze samenwerking is konden we samen de gegevens verzamelen die nodig waren voor het ontwikkelen van de applicatie. Bijvoorbeeld het verkrijgen van de Developer accounts.

Koppeling met Dutna Personeelsplanner

Dutna nam de leiding in het ontwikkelen van de verbinding tussen de webapplicatie en de mobiele app via een krachtige API. Dit betekent dat de app profiteert van dezelfde gegevens als de website, waardoor een naadloze gebruikerservaring wordt gegarandeerd.

Mockup van Dutna Personeelsplanner

Belangrijkste kenmerken van de Personeelsplanner:

In nauwe samenwerking met Dutna hebben we de focus gelegd op essentiële aspecten volgens de wensen van toekomstige gebruikers:

 • De app maakt gebruik van dezelfde gegevens als de website, waardoor een uniforme ervaring ontstaat.
 • Belangrijke werkdagen worden snel en duidelijk weergegeven voor de gebruiker.
 • Boeken na het bekijken van het rooster is eenvoudig en intuïtief.
 • De diverse rollen binnen het systeem komen volledig tot hun recht in de app.
Mockup van Dutna Personeelsplanner

Resultaat

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke app die nu door de gebruikers van Dutna Personeelsplanner kan worden ingezet om op een efficiënte wijze roosters op te zoeken en uren te registreren. We zijn ervan overtuigd dat deze app een geweldige aanvulling zal zijn op de bestaande webapplicatie en het leven van onze gebruikers gemakkelijker zal maken! Ervaar de vernieuwde Personeelsplanner-app, waar efficiëntie en gebruikersgemak samenkomen voor een ongekend professionele planning. Bij CodeBlock streven we ernaar uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen met deze baanbrekende ontwikkeling.

  "Nadat wij de ontwerpen hadden aangeleverd is Roy meteen voor ons aan de slag gegaan. Het eindresultaat is een prachtige website helemaal naar onze wensen. Wij blijven graag met Roy van CodeBlock samenwerken!"

  Kevin Smetsers
  K-Force Entertainment