Website K-Force Entertainment

Het bedrijf

K-Force Entertainment is een bedrijf dat in het teken staat van creativiteit en beleving. Dit jonge entertainment bedrijf is in handen van Kevin Smetsers verzorgt entertainment voor de hele familie. Tijdens de coronapandemie zijn ze begonnen met het maken van hun eigen kinderserie en zijn ze begonnen met hun eigen muziek productie. 

Het doel

K-Force Entertainment groeide en daarmee veranderde ook de style van hun content. Hun huidige website paste niet meer goed hierbij en daarom kwam de behoefte om een nieuwe website te laten maken.

Het resultaat

Om aan de vraag te kunnen voldoen is er een op maat gemaakte website gebouwd waarbij het op de home pagina duidelijk is dat dit bedrijf draait om entertainment en kids. 

Voor de muziek producties heb ik gekozen om te starten met de 3 soorten muziek K-Force Entertainment te bieden heeft. Deze hebben we gekoppeld aan 3 iconen om het visiueel duidelijk te maken. Het contact formulier is naast dat deze op de contact pagina staat ook hier toegevoegd. Hierdoor wordt het makkelijk voor een mogelijk toekomstige klant om contact met K-Force Entertainment op te nemen. 

Ook een project dat moet worden gerealiseerd

Ontvang een offerte