Web development

Website K-Force Entertainment

Unsplash: Theater
 • 2021

 • Design & Development

 • Web

Uitdaging

K-Force Entertainment, een groeiend bedrijf in de entertainmentindustrie met een focus op kinderen, onderging een stijlverandering in hun content. Hun bestaande website sloot niet meer aan bij deze vernieuwde stijl, wat leidde tot de behoefte aan een geheel nieuwe website die hun entertainment- en kindgerichte identiteit weerspiegelt.

Onze Aanpak

Voor K-Force Entertainment hebben we een op maat gemaakte website ontworpen en ontwikkeld, met als primaire doel om direct op de homepage de nadruk te leggen op hun kernwaarden: entertainment en kinderen.

 

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Entertainment op de voorgrond: Op de homepage hebben we duidelijk de entertainmentfocus van K-Force Entertainment weergegeven. Dit omvat visuele elementen en inhoud die de aandacht trekken van bezoekers en meteen laten zien waar het bedrijf voor staat.
 2. Muziekproducties in de Schijnwerpers: Om de drie verschillende soorten muziekproducties van K-Force Entertainment te benadrukken, hebben we deze gekoppeld aan visueel aantrekkelijke iconen. Dit maakt het voor bezoekers eenvoudig om te begrijpen welke muzikale diensten worden aangeboden.
 3. Verbeterde Toegankelijkheid: We hebben het contactformulier niet alleen op de contactpagina geplaatst, maar ook op strategische locaties elders op de website. Hierdoor wordt het voor potentiële klanten moeiteloos om contact op te nemen met K-Force Entertainment.

Resultaat

De nieuwe website van K-Force Entertainment weerspiegelt nu nauwkeurig hun entertainment- en kindgerichte identiteit. Het biedt bezoekers een boeiende en informatieve ervaring, waardoor het eenvoudiger is om de diensten van het bedrijf te begrijpen en contact op te nemen.

K-Force Entertainment is klaar om hun entertainmentreis voort te zetten met een website die perfect aansluit bij hun vernieuwde stijl en identiteit.

Op zoek naar een vergelijkbaar project voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op voor een samenwerking met CodeBlock!

  "Nadat wij de ontwerpen hadden aangeleverd is Roy meteen voor ons aan de slag gegaan. Het eindresultaat is een prachtige website helemaal naar onze wensen. Wij blijven graag met Roy van CodeBlock samenwerken!"

  Kevin Smetsers
  K-Force Entertainment