Roy Groot Hulze

Wie ben ik

Hoi mijn naam is Roy Groot Hulze. In september van 2019 ben ik begonnen met studeren aan de opleiding Informatica, met als doel om mijn eigen bedrijf te beginnen waar ik creative ideeen omzet in apps en website’s. Sinds januari ben ik die droom achterna gegaan en ben ik dit bedrijf gestart. Als jonge freelancer heb ik inmiddels al diverse projecten mogen doen zoals websites voor K-Force Entertainment en Pauluskerk Rotterdam. 

CodeBlock

Met CodeBlock probeer ik mijn kennis en creativiteit om te zetten in web en app oplossingen die een verschil maken. Mijn doel is om samen met de klant te ontwikkelen wat zij voor ogen hebben.

Wanneer u contact met mij opneemt gaan we samen in gesprek. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u van mij een offerte. Na goedkeuring ga ik aan de slag om uw app of website binnen het afgesproken termijn te leveren.

Ben je entousiast geworden en opzoek naar een app of website?

Vul ons contact formulier in of bel naar +31 6 48413044‬

RittenApp

Sinds de zomer van 2019 heb ik mijn eerste iOS app gelanceerd. Deze app genaamd RittenApp kan gebruikt worden door ondernemers en bedrijven om hun zakelijke en privé ritten bij te houden. Op dit moment ben ik bezig om de app te verbeteren en ook beschikbaar te maken voor Android. Kijk voor meer informatie hier.